Fiat Stilo: uitlaat geluid

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo allemaal,

Mijn stilo maakt sinds een paar dagen een veel zwaarder geluid als ik rond de 130 140 rijd en harder. Dit is begonnen nadat ik een flink lang stuk 170km/h heb gereden. het lijkt zelfs wel of hij net wat meer vermogen heeft gekregen in hogere toeren.

Als ik stil sta en geef dan flink wat gas klinkt hij niet lek en kan zo op het eerste gezicht ook niks bijzonders vinden. maar tijdens het rijden komt het geluid duidelijk bij de cat vandaan, het is zelfs best goed aan de trilling te voelen.

wie heeft er een idee wat het kan zijn.

Mvg Bob Mulder

Bob Mulder

Geplaatst door Bob Mulder (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

misschien heb je hem gewoon eens lekker schoon gebrandt en maakt hij nu weer en meer open geluid.

groetjes jan.

Bob Mulder (0), 12 jaar geleden

Dan is hij well heel erg schoon gebrand, kan dat zo'n groot verschil maken dan? Het lijkt af en toe net of me cat er tussenuit is.

Wat me ook is opgevallen is dat Normaal gesproken ALS ik me gas loslaat loopt hij geleidlijk terug in nog lagere toeren, nu is het zo dat ALS ik het gas loslaat dat het net voeld of ik me koppeling laat schieten. Best schokkend dus. Misschien niet echt duidelijkheid uit te leggen.

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou zo kunnen dat je kat stuk is of gaat lijklt me verstandig om de moror uittelaten lezen en de meetwaarde blokken tecontroleren en een 4 gas test telaten doen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.