Fiat Ducato: verwarming

Bouwjaar: 1994

De verwarming van onze motorhome werkt onvoldoende, er komt tijdens het rijden louwe lucht uit de luchtopeningen, nochtans is alles juist geregeld en werken de kleppen ook nog allemaal, als de wagen niet rijd(is file staan) dan is de lucht iets warmer ook als ik de verwarming op binnen zet,wat is hier loos.
Ik heb de themostaat gecontroleerd en nu ook de kraan aan de verwarmingsblok en alles is in perfekte staat ook het koelwater was nog zeer zuiver, help!

dimme

Geplaatst door dimme (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jos W (0) PRO, 19 jaar geleden

Denk toch dat de thermostaat te vroeg open gaat , deze vervangen

door één met de juiste waarde.

teczwolle (0) PRO, 18 jaar geleden

het antwoord hierop is duidelijk en simpel
het water stroomt te snel door het systeem heen dit moet geblocked worden door in de dunne slangen die op de koelvloeistoftank zitten een kleinere doorstroming te maken ( dit is een officieel schrijven van fiat)

grtn richard

Tuurke43 (0), 18 jaar geleden

Hallo, juiste thermostaat plaatsen lijkt mij de beste oplossing! Zoniet er ene aanschaffen met een hogere openingstemperatuur! Vraag raad aan uw Fiat dealer. Mvg Chris.

dimme (0), 17 jaar geleden

Na enkele expirimenten gevonden dat de darmen omwisselen aan de kachel in de kabine de oplossing was, de verwarming werkt nu terug perfekt, ik gelukkig.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

hoe kan dat dan rudi ?

is er van te voren nog aan gewerkt of is er nog iets verwisseld dan ?

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.