Fiat Punto: Zekeringen Punto Cabrio

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200 8v

Waar staan de zekeringen?
Heb er geen boekje van en geen zin om vanalles los te vijzen wat niet nodig is dus...
Dank bij voorbaat!

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ovi (0), 14 jaar geleden

Oeps Stefan!
Weet niet wat ik verkeerd doe maar kan dit enkel groter maken en dan weet ik dus nog niks.(lol)
Heb ze ondertussen wel gevonden hoor.
Ze zitten achter het inlegbakje links naast/onder het stuur. Als je moest een tekeningetje hebben met de aanduiding welke zekering voor welke functie diend zou het wel handig zijn dat iemand dit kan plaatsen aangezien ik er geen boekje van heb.
Het is wel een Punto Cabrio dus geen achteruitverwarming.

In ieder geval was dit het probleem niet aangezien de zekering van de ventilator aan de radiator onder de motorkap zit aan de linkerkant! Er staat een ventilatorke opgetekend maar had dit niet gezien. Het is een zeer grote zekering van 30 Amp wat ik natuurlijk niet had liggen.

Je weet dat ik het doppie van mijn waterbakje vergeten was terug te zetten en heb dus een nieuwe cillinderkoppaking moeten plaatsen en een nieuw doppie gaan halen.
Ik heb dat doppie nu dus terug gevonden. Het was tussen de ventilator en de radiator geraakt en dus de ventilator geblokkeerd, gesmolten, afgebroken en dus blijkbaar ook de zekering uiteindelijk gesprongen.(zo blijf ik wel bezig hé)
Gisteren dus ontdekt dat de nieuwe ventilator niet opsprong en na uitmeten ontdekt dat hij dus geen stroom kreeg door de ondertussen bekende oorzaak, de zekering dus!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.