Ford USA Windstar: Electrisch probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8

Afgelopen week hebben wij diverse malen problemen gehad met de auto, hij starte niet. Accu bleek steeds leeg te zijn. Vervolgens afgelopen weekend een nieuwe 100Ampere Accu geplaatst en is na een nachtje de volgebnde ochtend direct weer leeg.
Wie heeft dit ook gehad en wat zijn de eventuele oplossingen.

Dick01

Geplaatst door Dick01 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb dit probleem niet gehad, maar herken het wel van diverse andere amerikanen, het relais voor de langzaam dimmende binnenverlichting is heel vaak de boosdoener, je vindt hem door te voelen, als de auto al een poosje stil staat is dat relais nog warm.

relais bevindt zich bij de zekeringen.

een andere mogelijkheid is een evt gemonteerde trekhaak, deze kan ergens sluiting maken, in de bedrading, heeft deze windstar rode of oranje knipperlichten? (import usa of origineel europees geleverd)


Je kunt ook de minpool van de accu eraf gooien en dan een proeflampje tussen de kabel en de minpool zetten, nu zal het lampje branden, en kun je zekeringen gaan trekken, als het lampje uitgaat heb je de groep gevonden die de stroom afneemt, kun je iets gerichter gaan zoeken.

gr

Peco Power

Dick01 (0), 14 jaar geleden

Peter,

Dank je wel voor je bericht. Er is een trekhaak gemonteerd en de auto heeft oranje knipperlichten. Zal het gaan proberen, kun je de trekhaak eventueel demonteren?

Gr,.

Dick

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan natuurlijk wel, maar ik zou eerst eens uitzoeken via de zekeringen waar het probleem precies zit

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Probleem al gevonden?

jvr (0), 14 jaar geleden

Dick,

Probleem wel eens eerder meegemaakt, maar bleek slechte accu te zijn in combinatie van alarmsysteem. Mogelijk blijft verlichting van het dashboardkastje branden of verlichting van make-up spiegel?

De lampjes-test van Mercury zal het zoeken vergemakkelijken.


Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.