Ford USA Windstar: luchtvering ford windstar 1997 3 liter v6

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter v6

hallo ik heb een windstar uit 1997 en heb wat problemen met de luchtvering er zit geen lek in de vering en de pomp functtioneert ook naar behoren toch iedre ochtend als ik weg wil rijden staat hij gezakt net zoals een citroen hij pompt wel weer op maar na een stuk rijden zakt hij weer en brand er een lichtje alsof ik zwaar beladen ben terwijl dit niet het geval is volgens de garage ligt het aan de aanstuur module maar weet iemand waar hij zit niet in de motor of bij de pomp kan iemand mij hier mee helpen ? mvg

marchel vd linden

djfirestarter

Geplaatst door djfirestarter (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Is toch een lek. Dat lek kan ook binnenin zitten. Ik zou mijn aandacht richten op een overdrukventiel waarvan de klep (af en toe) slecht sluit.

djfirestarter (0), 12 jaar geleden

en waar kan ik die overdruk ventiel vinden want ze willen de luchtvering eruit halen en schokdempers met vering eronder zetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.