Ford USA Windstar: thermostaat vervangen en sensor vervangen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6

ik heb onlangs de thermostaat en de temp sensor vervangen
maar nu gaat mijn temp meter niet meer omhoog
als ik de auto start dan zakt hij een stukkje onder het normale 0 punt en blijft daar zitten tot ik de auto weer uit doe dan gaat hij weer naar 0

HELP HELP

theun33

Geplaatst door theun33 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Windstar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

Hoi theun,moet je kijken je zit nu al met je handen in je haar na zoiets kleins te hebben vervangen, kun je nagaan wat je tegenkomt als je de auto zou restaureren wat je van plan bent.wat die temp zender betreft,waarom heb je die vervangen???zet de oude eens terug wat dan.

theun33 (0), 12 jaar geleden

ik heb hem vervangen omdat de vin niet meer aanging nu slaat de vin wel aan

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

dat denk ik dat je niet de sensor voor de temp te pakken hebt,maar alleen voor je fan,er zal er nog ergens eentje zitten voor je temp meter.

theun33 (0), 12 jaar geleden

ik heb de oude er weer in nou is de temp meter goed

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Juist, nu nog even de fdraden vor de fan weer goed aansluiten, waarschijnlijk ooit mee geklot, komt bij 9 van de 10 van deze auto's vor... verkeerde sensor gekregen.

gr

Peco Power

theun33 (0), 12 jaar geleden

heb alles voor elkaar heb de vin vervangen de vin motor zat vast
bedankt

marcel sanders glazenwass (0), 12 jaar geleden

ik heb een ford expedition 5.4 v8 eddie bauer ik heb een probleem met mijn groote licht ik kan wel seine met groot licht maar in de wagen komt er geen blauw icoontje. als ik het grootte licht op de schakelaar aan zet gaat het grootte licht niet aan en ook geen icoontje. ik heb alle zekeringen naagekeken alleen de grootte niet want die kan ik niet doormeten.wie weet er wat.alvast bedank marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Windstar of stel zelf een nieuwe vraag.