Ford Focus Wagon: aansluiten spanningsdraad tbv koelkast in caravan

Bouwjaar: 2002

Ik wil een spanningsdraad aansluiten in mijn Focus Wagon, kan dit bijv. aan de middenaansteker achterin, en is de zekering zwaar genoeg om er ook nog andere dingen op aan te sluiten?
Of is er een ander punt waar ik hem gemakkelijk op aan kan sluiten?

niels125

Geplaatst door niels125 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bolle1370 (0), 18 jaar geleden

7-polige stekkerdoos of 13-polige stekkerdoos?

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

Punt 54g in de stekkerdoos

niels125 (0), 18 jaar geleden

Ik bedoel waar ik hem kan aftakken in de auto, ik heb een 13-polige stekkerdoos, ik weet ook dat hij op pool 9 of 10 moet van de stekkerdoos.

PL (0), 18 jaar geleden

Als het voor een constante spanning is moet je eigenlijk een dikke draad leggen vanaf de accu met een zekering er tussen. Eventueel met een relays er tussen zodat je accu niet leeg wordt getrokken als je motor niet loopt. Ik heb er 1 liggen met een relays voor de koelkast en 1 constante voor water en de wc. De draad komt van de accu en ook daar zit de zekering, het relays zit in de kofferbak en schakeld zo de koelkast uit als de motor uit is, waarna via het andere contact van het relays de pomp en wc stroom krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.