Ford Courier: achter-dwarsbalk Ford Courier

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8

Goedemiddag,

bij het afnemen van het reservewiel zag ik dat er een gat was geroest in de dwarsbalk onder de laadruimte tussen reservewiel en achterbumper .
Mijn vraag is of dit een item is voor de APK waar de auto volgende maand naar toe moet. Vorig jaar was de dorpel onder bestuurdersdeur doorgeroest, daar werd de auto niet op afgekeurd want dat was geen dragend deel, maar op advies van de garage is er toch een nieuwe ondergezet om verdere schade te voorkomen.
Als de achterbalk een item voor APK is, is deze dan te vervangen of te repareren en wat zijn daarvan ongeveer de kosten als een garage dat doet.
Bij voorbaat dank voor een reactie.

polderbaan

Geplaatst door polderbaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Courier? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

een balk is een apk punt weet niet hoever deze rot is, en dat is te repareren nieuw stuk erin, kosten weet ik niet even offerte vragen

polderbaan (0), 11 jaar geleden

Bedankt, ik wilde eigenlijk weten of zo'n punt te repareren is. Het is alleen de bodem van de balk waar een gat in zit, de staande kanten zijn nog hard. Dus als de garage er een nieuw stuk in kan zetten kan ik de rest ook laten uitvoeren want er moet nog meer aan gebeuren bij de onderhoudsbeurt en dat wil ik niet meer laten doen als hij wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Courier of stel zelf een nieuwe vraag.