Ford Fiesta: Airbag

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 i

Ik heb bij een Fiesta van '94 het insrumentenpaneel eruitgehad voor het vervangen van wat lampjes. In de tijd dat het instrumentenpaneel eruit was is de auto op contact gezet. Daarna is na montage van alles het airbaglampje constant gaan branden. Dus geen knippercode en er was ook geen zekering kapot.
Kan door zo'n aktie de moduul kapot gaan? De airbag is volgens mij niet uit te lezen omdat er geen stekker zit. Ook nog geen aansluiting voor WDS. Wel voor de startester maar daar kun je volgens mij het airbagsysteem niet mee uitlezen. Ook heb ik de stekker van de moduul er al een tijdje afgehad en de accuklemmen losgehaald en tegen elkaar gehouden . Het helpt allemaal niks. Of is de moduul op een andere manier uit te lezen?
Wie kan me helpen?

westerdiep

Geplaatst door westerdiep (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

indien het lampje cuntinu brandt is dit meestal een probleem in de voeding van de module

westerdiep (0) PRO, 17 jaar geleden

Voeding en massa zijn in orde.
Stel dat de clockspring onder het stuur kapot is, dan krijg je toch een knippercode.

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

dat weet ik allemaal niet van die knippercode. maar die doorvoer is gewoon op weerstand door te meten. misschien dat dat wat aan het licht brengt. beide kanten stekker los en meten maar.

westerdiep (0) PRO, 17 jaar geleden

Moduul bleek kapot te zijn.
Bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.