Ford Focus: airbag lampje brand

Bouwjaar: 2004

bij deze focus 2004 blijft het airbag lampje branden nu heb ik de gordel waarschuwing uit moeten zetten voor de klant en toen ging ook het airbaglampje uit.
daarna heb ik het zelfde wat hier boven staat nog eens gedaan bij deze auto en toen ging het airbag lampje weer aan en wil nu niet meer uit ik verdenk de linkergordel spanner er van dat die roet in het eten gooit iemand aleens meegemaakt.
volgens mij was er in het begin een schrijve van maar weet dit niet zeker

jan4989

Geplaatst door jan4989 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je het al via de non-com route geprobeerd?

Meestal werkt dit heel goed,met modules wat niet mee willen werken.

Niels

jan4989 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoe bedoel je via de non com route heb met WDS van alles geprobeerd ook om module opnieuw te programeren maar dit lukte ook niet

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee,dat klopt.Heb ik ook wel eens gehad,dat je hem niet 2x achter elkaar kan programmeren.
Dan kan je gewoon niets meer veranderen.

Via non-com route kan je dat wel.
Je laad eerst de auto in wds,dan schrijf het nummer op van de pcm,die kan je lezen op tabblad logboek.
Dan wis je de auto,en dan doe je de stekker alleen aan wds,niet aan de auto,dan afvinken,net als je altijd doet.Dan kan ie geen auto vinden.Dan stekker ook van wds af halen,en dan geeft WDS alle types/modellen weer.Dan kies je alle andere,dus niet het model wat je hebt,en voer je het nummer van de PCM in.Dan herkent ie de auto,maar geen modules.Dan gewoon doorvinken,en hij zegt nog een keer dat ie geen modules gevonden heeft,ook doorgaan.
Dan ga je naar toolbox,installatie nieuwe module,airbag,en dan vraagt ie de auto op contact te zetten.Dán pas de stekkers aansluiten,en je kan de module weer zo programmeren als je wilt.

Succes

Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.