Ford Transit: Airbag passagierszijde

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDCI 125 pk

In 2006 nieuwe Chausson camper aangeschaft op Ford Transit 125 T350 basis, standaard uitgerust met airbag bestuurder. Op ons verzoek is een airbag aan passagierszijde geplaatst. Was simpele klus (zei men) want bedrading was al aanwezig.
In 2014 bij toeval ontdekt dat stekker aan passagiers-airbag los was. Na vastzetten stekker een knipperend airbag lampje. Ford dealer heeft geprobeerd te resetten en airbags opnieuw in te lezen. Dit was onmogelijk, waarschijnlijk omdat er sprake is van een regelmodule voor een enkele airbag. Ford dealer wil hier wel aan werken maar kan mij niet garanderen dat dit resulteert in twee werkende airbags. Wie weet raad?

Arno33

Geplaatst door Arno33 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

andere airbagmoduul proberen
maar niets is zeker of het lukt

Arno33 (0), 9 jaar geleden

Dat is nu juist het probleem. Ford dealer heeft geen module in voorraad. Alle door hem bestelde onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden worden mij in rekening gebracht ongeacht het resultaat.

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

dat lijkt me logies
zij hebben de airbag niet geplaatst en willen dus geen risico lopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.