Ford Transit: airco pomp maakt fluitend geluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDDI 2.0

Heb vorige week de dynamo laten vervangen bij de garage, omdat die het niet meer deed. Nadat de dynamo vervangen is, hoor ik steeds een fluitend geluid bij de airco pomp vandaan komen. Ben terug geweest bij de garage en zij beweren dat het aan slijtage ligt. persoonlijk denk ik dat het misschien aan de bevestiging van de dynamo licht omdat deze in verbinding staat met de dynamo bij aandrijving door de motor.(V-snaar of multieriem)

Tiliou

Geplaatst door Tiliou (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Wordt wel door dezelfde riem bediend maar de dynamo zit aan de achterkant bovenaan en de airco compressor zit aan de voorkant onderaan.
Zit de riem wel goed?

Suc6

Tiliou (0), 13 jaar geleden

bedankt voor je reactie. ik heb het tegen de garage gezegd, of de riem goed zit, maar ze keken mij aan alsof ik iets doms zei.
maar daar kan het dus wel aan liggen dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.