Ford Mondeo 2002: Auto doet het niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CJBB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 107

Auto stopte tijdens het rijden. ANWB erbij geweest, alles nagemeten...kreeg het niet gerepareerd.
Naar monteur gebracht die in de Ford garage heeft gewerkt...alles nagemeten...brandstofpomp vernieuwd...injectoren...hij krijgt genoeg druk...alles nagemeten...ook injectoren...start maar slaat niet aan.
Alleen als je restreeks benzine erin spuit ergens voorin dan wel...ben ten einde raad...ze krijgen het niet gevonden...auto had ik van 1e eigenaar, nieuwstaat...koste me best veel...nu kosten gemaakt...auto dood???
HELP!!!!
Grt. Mario Marechal

Mario Marechal

Geplaatst door Mario Marechal , lid sinds 7 maanden geleden

4 Reacties

oldford PRO, 7 maanden geleden

Krijgen de injectoren wel voeding? Is dat gemeten?

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Geen zekering defect?

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

Ik wordt altijd een beetje zenuwachtig bij de opmerking alles is doorgemeten. als dat zo was had je ook geen brandstofpomp en injectoren hoeven vervangen. foutcodes? idd injector en sensorvoedingen aanwezig? krukas/nokkenassignaal? timing gecontroleerd? voedingen en massas ecu gemeten?

Mario Marechal, 7 maanden geleden

Benzinepomp gaf te weinig daarom nieuwe erin...en er was ook iets met de injectoren.Computer is ook gereset geweest wat ik begrepen heb, massa kabel gecontroleerd.
(P.s) ik had ongeveer 150 km van te voren een blikje reiniging in de benzine tank gedaan, goede recensies over gelezen omdat mijn auto op de snelweg regelmatig wat inhield, ook ,vooral met de airco aan...
Wat me wel opviel is dat mijn achterklep schakelaar niet werkte...nadat de anwb zijn ding had gedaan, o.a. accupolen los e.d. ging de achterklep wel open met de schakelaar...ik dacht misschien stroom probleem maar dat is doorgemeten.
Wie mijn auto nagekeken heeft heeft bij de Ford gewerkt...(maar de ene monteur is de andere niet he...nee weet meer dan de andere...)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.