Ford Mondeo: automaat

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Hallo, ik heb een ford mondeo 2.5 van 2006 in duitsland gekocht met een jatco 5 traps automaat, die wat problemen geeft, tijdens het overschakelen van de 3e naar 4e versnelling loopt het toerental vrij hoog op, soms lijkt het of de bak blokkeerd dan gaat het lampje van de tractiecontrol branden en springt de wagen weg, soms met het wegrijden reageerd deze niet goed moet ik meer gas geven zodat de auto met piepende banden vertrekt, zou dit met de software te maken hebben, en als ik het gas loslaat hoor ik een bijgeluid [lager], hoe moet je de olie peilen bij deze automaat een peilstok zit er niet op, wie kan mij helpen.

emikaatje

Geplaatst door emikaatje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

De student (0), 13 jaar geleden

Peil te laag.Bel even rond wie het kan.Er zit zo 'n verzegelde stop(rood)op en dan is er nog het overloopbuisje onderaan waar gecheckt moet worden .Olie is ook special.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.