Ford scorpio: automaat doet vreemd

Bouwjaar: 1991

mijn 91er scorpio 2.4 heeft na een felle strijd tegen een alfa romeo na de zegeviering van overwinning de volgende blessure
in de stand D rijd hij pas weg na een behoorlijk slippend gebrul
maar zet ik hem nu in zijn 3,2,1,en zijn achteruit dan gaat ie als de brandweer ZONDER te slippen koppeld hij keurig van zijn 1 naar zijn 3 automatish en rijden we 70 of 80 dan kan ik hem gewoon weer in de D stand zetten waarna die rustig doorschakeld en we prettig verder zweven MAAR eenmaal afgeremd moet ik hem weer in de 3 stand zetten om de procedure opnieuw te ondergaan het olie peil is ok heb 1 minuut gewacht na hem met draaiende motor in stilstand alle versnellingen te hebben doorgaan iemand een iedee? voor een oplossing is ben ik nou gewoon weer de lul en mot er weer een andere bak eronder laten hangen zou nu mijn derde worden de vorige slipte in alle standen en lekte olie deze dus niet HEEEEEEEEEEEEEEELP :) groetjes en alvast bedankt: aage

aage

Geplaatst door aage (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

aage (0), 18 jaar geleden

die staat in de kast weg te roesten alleen die ouwe kon daar mee overweg ik niet;)bedankt voor de intresse MAAR WEET JE TOEVALLIG OOK WAT ER MET MIJN AUTOMAAT BAK AAN DE HAND IS?????????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.