Ford Scorpio: Electrische ramen + Cruise control

Bouwjaar: 1997

Hallo,

Ik ben bezig met n scorpio station 2.9i 24v cossworth automaat van '97. Van deze auto functioneerd alleen het raam aan de bestuurderszijde, als ik de rest van de ramen probeer te bedienen hoor je enkel n klik van n relais in het portier aan de passagierszijde. In het portier a/d passagierszijde zit n module die ik open heb gemaakt en hierin zit n print met 2 relais(die je dus hoort) de print ziet er perfect uit. Ik heb al gelezen op deze site dat de zekeringkast vochtproblemen kan geven, maar deze ziet er ook netjes droog uit. Wie kan mij hierbij helpen?
De cruise control doet het ook niet, suggesties?
Alvast bedankt voor het meedenken,
Groet Maarten Braspenning

Maarten6801

Geplaatst door Maarten6801 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

waterschade in de zekeringkasten komt inderdaad regelmatig voor.
gaat het r portierruit wel open als je hem direct aanstuurd?
(verdenking ligt op het relais)
cruisecontrole storing niet bekend, wordt de remlichtschakelaar niet constant bediend?

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi Ruud,

Ik heb t probleem inmiddels gevonden, er bleek n extra alarm ingebouwd met in elk portier n module wat denk ik de ramen sluit als t alarm afgaat ofzo, deze module zat tussen de orginele bedrading gesoldeerd, module weggehaald, draden weer orgineel gemaakt en voila! de cruisecontrol deed t toen ook weer! altijd fijn die achteraf ingebouwde goedkope bende!! Bedankt voor t meedenken,
groetjes Maarten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.