Ford Mustang 2017: Bedrading LED DRL/Knipperlicht

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2300

Hallo, ik heb mijn originele verlichtingunit knipperlicht/standlicht van voor vervangen voor een aftermarket LED kit. Combinatie DRL /Knipperlicht. Standlicht zit nu op de plek waar eerst de DRL zat in dezelfde behuizing als het mistlicht. Dat werkt perfect.
Echter LED DRL flikkerde bij draaiende motor. Dat heb ik opgelost door er een weerstand tussen te zetten. Het knipperlicht echter (led sequentieel) werkt wel op contact, maar doet niks als de motor draait. (origineel was lampje een gewoon lampje, geen led)
Heb geprobeerd daar ook weerstand tussen te zetten, maar werkt niet. Nu dacht ik dat dit misschien te verhelpen is door er een relais tussen te zetten. Dat zou misschien helpen? Ik zoek echter een manier om dit correct aan te sluiten in combinatie met de weerstand. De nieuwe DRL maakt nl gebruik van 1 massadraad voor zowel DRL als knipperlicht. Op de foto's de nieuwe DRL en een tekeningetje zoals ik denk dat het zou kunnen. Wie kan me hierbij helpen?

OKP

Geplaatst door OKP , lid sinds 8 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mustang of stel zelf een nieuwe vraag.