Ford Focus Wagon 2008: Benzinefilter

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: SHDA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Beste,
Ik heb een Ford Focus MK2 1.6 uit december 2008. Nu wil hem een beurtje geven en heb wat onderdelen besteld. Mijn probleem is dat ik het benzinefilter nergens kan vinden. Op de plek van een Focus 1 zt hij niet. Ik hen op youtube gekeken, daar zou hij op dezelfde plek moeten zitten.
is het misschien zo dat dit verandert is bij mijn type?
Ook zag ik bij het bestellen van de onderdelen dat er bougies aangeboden worden met verschillende elektrodeafstanden. Van 0,8mm tot 1,3 mm. Bij de Focus 1 was dit altijd 1,2 a 1,3 mm. Kan iemand mij dit uitleggen? Ik kan me voorstellen dat verkeerde bougies problemen kan gaan geven.
Alvast bedankt.

Remco

vossenjager

Geplaatst door vossenjager , lid sinds 11 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

A het benzinefilter zit in de tank , wordt niet vervangen in principe.
B kijk wat er nu in je auto zit en bestel die. en vergeet de MK1

    Ik kreeg al het vermoeden dat het zoiets zou zijn. Bedankt. Nu nog het mysterie van de verschillende bougies. - vossenjager, 3 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Dat is geen mysterie , is vaak goed lezen op de site , maar dit is altijd een probleem via internet bestellen . goedkoop maar vaak het verkeerde besteld , een oude er dus uithalen en deze bestellen .

    Ik heb ze met 1,3 mm gekocht. Morgen kijk ik wel even wat er in zit. - vossenjager, 3 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Dat is omgekeerd werken als je het niet weet , we zullen zien.

    Ik weet het. Maar morgen kijk ik wat er in zit. Aan de hand daarvan kijk ik verder. Bij de site waar ik de onderdelen gekocht heb staat bij de bougies die ik gekocht heb wel de toepasbaarheid. Mijn motor code staat er bij, dus zal dan wel goed zijn. - vossenjager, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.