Ford Focus Wagon 2008: Radio

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: SHDA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Vandaag ben ik er achter gekomen dat de speakers in de achterdeuren geen geluid geven. Ik heb naar de instellingen van de radio gekeken, de fader staat in het midden.
Is er ergens nog een andere instelling? Anders zou ik ergens naar een losse stekkerverbinding moeten zoeken maar ik heb geen idee hoe ik die radio er uit moet halen.
Is iemand bekend met dit probleem? Voor het model, zie foto.
Groeten,

Remco

vossenjager

Geplaatst door vossenjager (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Zitten er wel speakers in de deuren ?

    Ja, die zitten er in. Dubbel conus speakers. Inmiddels heb ik op youtube gezien die je die radio er uit kan halen. Ik vroeg me af of dit een bekend probleem is of een verborgen instelling in de radio of iets dergelijks. - vossenjager (0), 2 jaar geleden
    Ter info. Ik heb de auto pas aangeschaft en ben hem aan het nalopen.
    Ik heb ook nog iets met de bestuurdersstoel. De zitting heeft wat speling en de stoel.lijkt langzaam te zakken nadat ik hem met het hendeltje omhoog heb gepompt. - vossenjager (0), 2 jaar geleden

Mansie (0), 2 jaar geleden

Achter speakers gaan helaas heel veel kapot. kans is groot dat ze beide kapot zijn.

    Mansie, bedankt voor de reactie. Vreemd dat dat gebeurt. Meestal.gaan speakers kraken dacht ik. Deze maken helemaal.geen geluid meer.
    Ik zal er eens naar kijken. - vossenjager (0), 2 jaar geleden

vossenjager (0), 2 jaar geleden

Ik krijg een herinneringsmail van problemcar om mijn oplossing te delen. Ik heb nog geen tijd gehad om hiermee verder te gaan.

Hans4040 (190) PRO, 2 jaar geleden

Dan wachten we daar nog even op...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.