Ford Fiesta 2013: Bijzonder geluid

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: SFJA, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 74

Hallo,

Ik loop al een tijdje tegen een vreemd geluid aan bij mijn Ford Fiesta. Het gaat om een soort van bonkend geluid als hij stationair loopt. Je kunt het een beetje vergelijken met het geluid als je een lopende motor naast je hebt staan. Het geluid is er alleen als de motor warm is. Tijdens het rijden zelf hoor ik niks geks. Garage kan niks vinden. Ik heb eventueel wel een spraakopname op mijn telefoon alleen lukt het me niet hem hier in te voegen. Distributieriem, oliepomp en waterpomp zijn recent vervangen. Voor die tijd had ik dit nog niet. Bougies zijn ook vervangen. Auto rookt niet en motor blijft netjes op temperatuur. Ik zelf hoor het geluid ook alleen als ik in de auto zit. Als ik op dat moment de motorkap open trek hoor ik niks maar dat kan ook aan mij liggen (niet zozeer verstand van). Weet iemand wat dit kan zijn?
Bij de garage waar ik altijd geen ga kom ik niet verder en uiteraard als die daar staat doet hij het niet. Ene keer hoor je het overduidelijk andere keer hoor je het niet.
Als het geluid aanwezig is voel je het wel bonken/tikken als je de rem ingetrapt hebt.

Wie kan me helpen?
Ik kan eventueel ook spraakopname door sturen op whatsapp mocht dat nodig zijn.

Lauraa01

Geplaatst door Lauraa01 (0) , lid sinds 10 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Fiesta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fiesta of stel zelf een nieuwe vraag.