Ford Mondeo: bovenste carterpakking vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: v-zetec

goeie morgen,
het volgende,: ik moet de bovenste carterpakking vervangen, wie heeft hier ervaring mee? wat is de beste volgorde,en wat kan ik tegenkomen aan "onverwachte"problemen moet de uitlaat los? alvast bedankt voor tips en reacties, hans.

hansvsan

Geplaatst door hansvsan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hansvsan (0), 9 jaar geleden

bovenste carterpakking vervangen:
bij het lossen van het carter een deel van de uitlaat verwijderd, alle aan het carter bevestigde delen gelost( airco compressor) het carter is nu los en beweegt, zakt ongeveer 2 cm, kan het ook iets van rechts naar links bewegen, maar het wil niet verder zakken! is er in het carter iets waar het op blijft hangen? Wie o Wie kan en wil mij een advies geven? Mijn dank zal groot zijn voor iedere reactie! Hans.

Postie (0) PRO, 9 jaar geleden

Is dit een motor met stalen zwarte carter? En ga je het tussencarter pakking vervangen?

hansvsan (0), 9 jaar geleden

Goede morgen,
Ja Postie het onderste deel is zwart staal ,is met vloeibare pakking aan het all. deel bevestigd dat met een rubberen/metalen pakking aan motorblok is bevestigd, heb je hier wat aan en heb je een antwoord op mijn "probleem"? Alvast bedankt voor je reactie, Hans

Postie (0) PRO, 9 jaar geleden

Haal dan de versnellingsbak en koppeling met vliegwiel er maar af. Want de achterste krukaskeering zit nog vast aan het tussencarter.

hansvsan (0), 9 jaar geleden

bedankt voor je antwoord, weet nu hoe en wat, ga aan het werk, je hoort hoe het afloopt. Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.