Ford Transit 2012: Brandstofpomp relais

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: P8FB, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 63

Weet iemand welke relais ik moet veranderen voor de brandstofpomp?
De bus slaat al rijdend af en ik heb van alles veranderd en de probleem is maar niet opgelost....bij het uitlezen zei de daler dat de turbo de boosdoener is... Bij turbo revisie zei de moneur dat er helemaal niets met turbo mis...de kosten stapelen maar.
Filter veranderd.
Krukassensor ook
Aeg afgesloten
Dieselpomp ook daar heb ik wel mijn geld terug gekregen..
Alvast bedankt...

mahit23

Geplaatst door mahit23 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Wat zijn of is de code die in het systeem staan , als hij afslaat en je start daarna weer , slaat hij dan meteen weer aan ?

mahit23, 1 maand geleden

Dank voor de reactie.. de code heeft ie niet aangegeven..ik heb wel een offerte van bijna 2000 om die te herstellen..
Bij het afslaan kan ik gewoon al rijdend de motor starten en verder rijden...gek genoeg gebeurt het s'ochtend bijna nooit...iets van twee keer in bijna 6 maanden...in de middag zodra ik hem start en een stukje rijd gaat ie uit...
Och wat zou ik je dankbaar zijn als je mij helpt de probleem vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.