Ford Transit: Centrale deurvergrendeling werkt niet altijd (bij bestuurderskan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2l TDCI

Beste mensen,

Heb een ford transit met al een paar maanden het volgende probleem,

Als je op het knopje sluiten drukt van de afstandsbediening, sluiten de deuren en bij nog een keer drukken sluiten ze extra en knipperen ook de alarmlichten. Dit is NORMAAl.

Maar regelmatig als je de tweede keer op he knopje sluiten drukt knipperen de alarmlichten niet en is de bestuurderskant dan ook niet gesloten.

Je kan deze dan wel met de sleutel in het slot sluiten, maar bij openen met de afstandsbediening gaat de bestuurderskant dan ook niet open.

Ook lijkt er een rammel in de linker deur te zitten.

Heb begin 2011 de kabelboom van de rechter achterdeur vervangen omdat toen de deuren opslot gingen of juist open, bij het open en/of dicht doen van de achterdeuren. De kabel was toen ook overal gebroken. Na het vervangen was het probleem opgelost.

Als iemand wat tips of een oplossing weet is dit van harte welkom.

Groet, Mart.

Martien10

Geplaatst door Martien10 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Motortje cpv defect.

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Of zit los...

Martien10 (0), 11 jaar geleden

Ga het binnenkort proberen en laat weten wat ik tegen kom. Moet ik nog speciaal ergens op lettten bij het losmaken van de deurbekleding??????

Groet.

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Nee,niet speciaal,anders dan de "drukkertjes"waar de deurpanelen mee vast geklikt zitten,gaat er een kapot is dat nog geen ramp;de dealer heeft ze gewoon op voorraad!

Martien10 (0), 11 jaar geleden

Heb vandaag naar de stekkerverbinding gekeken maar zat goed vast, los gemaakt en ingespoten met contactspray maar dit hielp niet.
Heel de unit uitgebouwd, het slot losnemen ging wat moeilijk, maar WD40 in het borgpalletje deed wonderen. Alles wat ingespoten met WD40 en tot op heden werkt het weer goed. Losnemen van de unit gaat bijna niet is geheel geklonken
Een nieuwe unit koste €360,- inlc. Dus proberen of het nog even blijft werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.