Ford S-Max : centrale vergerendeling RA blijft hangen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine

De centrale vergrendeling van het achterportier van mijn S-Max blijft hangen. Open gaat wel, maar dicht niet meer, dat moet handmatig. Het lijkt wel of het slot niet meer voldoende bekrachtigd wordt om op slot te gaan. Iemand enig idee? Heb het deur paneel al verwijderd maar optisch geen onregelmatigheden te zien.

Geplaatst door

croogs (0)

al 9 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je hoort of ziet ook niets klikken of bewegen ?
Meestal is het sluitmotortje / electrische deel in het slot.
Zou niet te lang er mee wachten om te repareren , nu wil hij niet meer op slot , maar hij kan ook net zo makkelijk niet meer open gaan , en meestal willen ze mechanisch ook niet meer open , dus een probleem erbij.

Klikken en bewegen doet-ie wel, alleen niet ver genoeg om op slot te gaan. Het mechanisme krijgt wel spanning, maar is op de e-o-a manier niet krachtig genoeg om het portier op slot te doen.

Het hendeltje om dit handmatig te doen is via een staalkabel met het slot verbonden, alles lijkt verder soepel te bewegen. Heb ook getracht het slot uit de deur te halen, maar dat lukte (nog) niet. Iemand ook wellicht aanwijzingen hoe het slot uitgebouwd dient te worden?

croogs 0

9 jaar

Wat er in de weg zit verwijderen , raamgeleider en dergelijke.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.