Ford Focus: Dashbord (waar radio en andere knoppen in zit) loshalen

Bouwjaar: 2000

Kan iemand mij uitleggen hoe ik het dashboard kan loashalen van een Ford Focus Wagon 2000. Ik bedoel de druppelform waar o.a de radio en anders knoppen inzitten. Probleem is dat er bij de aankoop een Nokia Carkit in zit en deze wil ik verwijderen. De kabel van de houder van de telefoon is hier tussen geplaatst en ik moet dat deel van het dashboard dus even loshalen.

Weet iemand ook hoe je kan zien voor welke Nokia deze carkit geshikt is. Heb geprobeerd om dat carkit te vinden maar tot op heden nog geen idee. De kabel van de houder van de telefoon is ook niet te vinden vandaar dat het dashboard ook los moet.

Alvast bedankt voor te tips.

mikeo

Geplaatst door mikeo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

radio verwijderen,en dan zie je vier zelftappers zitten.
deze loshalen,en dan kan je het front naar voren trekken,om de kabel te verwijderen.

2e vraag snap ik niet goed.beetje onduidelijk.
je hebt dus een kabel,maar je kan de kabel niet vinden?

succes

niels

mikeo (0), 19 jaar geleden

Niels alvast bedankt voor je reactie. Ik bedoel dat er een telefoonhouder (cradel) van Nokia in de auto zit. Vanuit de cradel gaat er een kabel het dashboard in. Als ik de radio verwijder en in met mijn hand in het gat ga is deze kabel nergens meer terug te vinden. Vandaar dat ik het dashboard wil verwijderden om zo deze kabel te vinden. Ik moet nl. proberen te achterhalen voor welk type Nokia de carkit bedoeld is. Het enige wat ik vindt is een Ford Mute kastje maar deze is alleen om het geluid te dempen van de radio en is niet de feitelijk carkit.

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

oh zo..

meestal ligt ie achter het dasbordkastje.die kan je er zo uitschroeven....of onder de middenconsole.moet je ff kijken wel richting de draden lopen.
maar ik gok op achter het dashbordkastje.

succes

niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.