Ford Transit: div electra werk niet en start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

Een maat van me komt bij me aan rijden wil na een half uur weg, en de ford start niet meer. Dus je kan de sleutel wel om draaien maar de start motor komt niet in, ook de dash board controle lampjes branden niet, ramen, ruitenwisser, en nog wat dingen werken niet meer. Heeft iemand een iedee, ik heb wel als een soort gelijk probleem gezien hier op het forum. daar hebben ze het over een relais wat kapot zou zijn heeft iemand enig iedee welk relais en waar deze zich bevind.

Gr Vico

vibbetje

Geplaatst door vibbetje (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

met het relais zullen ze wel het startrelais bedoelen. Als alle lampjes e.d. uit gaan,denk ik niet dat het dit is.
Lijkt op een massa probleem.

Postie (0) PRO, 12 jaar geleden

Stekker van de trekhaak controleren op vocht, zit ongeveer 30cm achter de stekkerdoos

jan4989 (0) PRO, 12 jaar geleden

relais r8 gaat vaak kapot en dan gaan de lampjes op het dashbord flikkeren en raar doen , volgens mij kun je dan ook niet in de ecu komen om uit telezen als ik me goed herinner

vibbetje (0) PRO, 12 jaar geleden

Probleem op gelost, Achter het dash board kastje zit een zekering kast en achter die zekering kast zit er nog een, en daar was een zekering kapot.
In ieder geval bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.