Ford Fiesta: Draden Centrale vergrendeling Ford fiesta 1.3i

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Mijn dochter wil graag een centrale vergrendeling met AB in haar Fiesta. Hiervoor heb ik een universele afstandbediening gekocht. De installatie hiervan hoeft niet moeilijk te zijn indien je een slot hebt met een simpele starre draad/staafverbinding. Het motortje doet dan a.h.w. de beweging, die het cylinderslot via dat stangetje op het slot doet, na. Ik merk dat dit bij de fiesta toch niet zo eenvoudig is. Ik heb het deurpaneel verwijderd en gekeken waar je het motortje kunt plaatsten en tevens nog verbinding met het slot kunt maken. Het lijkt bijna ondoenlijk om dit goed gemonteerd te krijgen. Verder zie ik in volgorde van bovenaf gezien: een cylinderslot en daaronder een slot en daar direct aan gekoppeld een soort stekkerblok waar 2 draden uitkomen zwart/geel die naar de rubberen doorvoer van de deur/carosserie loopt.
Mijn vragen: 1) waar dienen deze draden voor?
2) heeft er iemand tips om toch die simpele universele afstandbediening te gebruiken?
Al vast dank voor eventuele antwoorden en/of tips

ad_boer

Geplaatst door ad_boer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lennart1585 (0) PRO, 12 jaar geleden

is bijna niet te doen indd bij dit type
de draden die je ziet lopen zijn van de aansturing van het binnenlicht en de sensor in het dashboard van open portier.

ad_boer (0), 11 jaar geleden

Vrienden, bij nader inzien afgezien van de geplande actie. Recent nog de kabel die het slot van binnenuit opent vervangen en definitief tot de conclusie gekomen dat realisatie centrale vergrendeling nauwelijks te doen is. Item kan gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.