Ford Ka: Elektrischeraam links weigert na losnemen deurpaneel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i

Elektrischeraam links weigert na losnemen deurpaneel.

elektrischeraam l.v motor krijgt 0,05volt door als je naar boven of onder drukt. maar ik weet het verder ook niet meer

!

sjonwa

Geplaatst door sjonwa (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (100), 14 jaar geleden

schakelaar stuk?

Shadowranger (0), 14 jaar geleden

Check de aansluitingen van de stekker eens op verbinding. Ik had het met de auto van mijn ouders ook. Bleek 1 contact niet goed aan te sluiten. Kwestie van buigen met een minischroevendraaier.

Bekijk als dat niet het probleem is of de contacten van de schakelaar zelf niet verbrand zijn. Misschien kun je met de andere schakelaar het raam wel bewegen?

sjonwa (0), 14 jaar geleden

[quote=eddyarc]schakelaar stuk?[/quote]
schakelaar wasgoed

bekabeling was gaar

sjonwa (0), 14 jaar geleden

[quote=Shadowranger]Check de aansluitingen van de stekker eens op verbinding. Ik had het met de auto van mijn ouders ook. Bleek 1 contact niet goed aan te sluiten. Kwestie van buigen met een minischroevendraaier.

Bekijk als dat niet het probleem is of de contacten van de schakelaar zelf niet verbrand zijn. Misschien kun je met de andere schakelaar het raam wel bewegen?[/quote]
ja precies de aansluitingen ware gewoongaar, maar dat zit ook zo strak en gebogen in die ford ka, paar keer schakelaar eruit en de kabels zijn al gaar volgens mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.