Ford Mondeo: Eletrische ramen zomaar naar beneden.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste mensen


Ik heb een Ford Mondeo Trend 1.8 uit 2002. Vanochtend toen ik naar mijn auto toeliep bleek dat ALLE ramen open stonden. Ze waren in de nacht kennelijk op miraculeuze wijze open gaan staan, terwijl de auto echtwel opslot stond en de ramen omhoog stonden. Het had hard geregend, en het interieur is door de regen nat geworden.

Er was niets uit mijn auto gestolen en waren geen andere tekenen van inbraak.

Ik vraag me dus af of het mogelijk is dat de weersomstandigheden de electrische ramen hebben geactiveerd om omlaag te gaan.
Of bestaat er uberhaupt een theorie waardoor electrische ramen spontaan worden geactiveerd om omlaag te gaan? (Afgezien van dat ik opzettelijk alle vier ramen open heb gelaten)


Henry

FordMondeoGuy

Geplaatst door FordMondeoGuy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Postie (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je per ongeluk op de afstandsbediening open ingedrukt en vastgehouden, daar gaan de portieren van slot en de ramen zakken allemaal naar beneden.
Maar als er geen portier word aangeraakt gaan de deuren na een poos automatisch weer op slot.
Maar de ramen blijven dan open staan.

FordMondeoGuy (0), 16 jaar geleden

Bedankt Postie


Ik wist helemaal niet dat deze functionaliteit bestond.

Waarschijnelijk drukte één van de zware dozen die ik aan het verhuizen was op de afstandbediening van de sleutel die in mijn jaszak zat terwijl ik van de auto liep.

Je bent echt een prof!

Henry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.