Ford Galaxy: Enorme walm bij galaxy

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 2,3

Mijn motor ging letterlijk van het ene op het andere moment beroerd lopen. Stotteren en weinig kracht waren het gevolg. Nu heb ik nieuwe bobines en kabeltjes en gasbougies gemonteerd en " tikkie lopen" zoals ze zeggen. De motor loopt regelmatig, reageert goed op het gaspedaal en ligt prachtig stil in zijn rubbers. Er komt alleen een enorme walm uit en die stinkt naar onverbrande benzine. Als je de motor even laat lopen, kan hij plots zonder eerst te stotteren of zo afslaan. Heeft iemand enig idee waar ik moet beginnen met zoeken?

Minnema

Geplaatst door Minnema (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Loopt hij niet op 2 brandstoffen ? ik zie lpg staan en hij stinkt naar benzine ?

Minnema (0), 11 jaar geleden

Ja, eerlijk gezegd had ik daar ook even aan gedacht maar het lampje van de lpi Vialle installatie blijft groen knipperen en gaat niet over tot constant branden. Is dat niet een teken dat hij de overgang naar gas uiteindelijk helemaal niet maakt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.