Ford : f 150 pick-up 5.4 ltr triton

Bouwjaar: 1998

Ford f150 pick-up met waterschade, wil na dat alles uit elkaar is geweest niet meer op benzine lopen, computer al uitgewisseld met een andere, geen resultaat, de injectors komen niet aan de gang. Op gas loopt ie wel nadat er met kunst en vlieg werk wat benzine in de inlaat is geprutst. Iemand een idee ???

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Staat er wel spanning op de injektoren? die spanning komt dacht ik vanuit het hoodrelais en ze worden aan massa gelegd via de ECU.

Hans

Mercury (0) PRO, 19 jaar geleden

De relais klikken wel, als je er een proeflampje op aan sluit gaat deze wel branden, schijnbaar zit er ergens een afsluiter voor de benzine toevoer en wordt deze niet aangestuurd,heb net een manual binnengekregen dus zal dit weekend wel iets vinden als ik onder de kap duik. bedankt.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Of zit er een aanrijdingsschakelaar die de brandstof toevoer alsluit

Hans

Mercury (0) PRO, 19 jaar geleden

ja, klopt, maar is al gereset

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Welk merk gassysteem is er gemonteerd?

Mercury (0) PRO, 19 jaar geleden

impco, kan het niet aan liggen, gas is er opgezet omdat ie op benzine niet wou lopen (auto is uit VS geimporteerd met waterschade)

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Impco is in dit geval helaas een slechte keus. Het kan niets te maken hebben met de injectoronderbreking. Voor zover ik weet wordt er bij gebruik van Impco een injectorsimulator gemonteerd met een voorgemonteerde onderbreek kabelboom type plug 'n play.

Mercury (0) PRO, 19 jaar geleden

Ben d´r nog steeds mee aan het prutsen, spanning komt dus wel op de injectoren maar ze krijgen geen aansturing, kan het probleem ook in de af fabriek startonderbreker zitten zo,n handig ding waarmee je op afstand kan starten ik zou wel willen weten hoe ik dit kan omzeilen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Overig of stel zelf een nieuwe vraag.