Ford Transit: Ford

Bouwjaar: 1973, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.9 I GLX AUTM U9 uit scorpio

Beste mensen,

Wij hebben als vriendengroep een maandje geleden een Transit 130 gekocht uit '73. Er is een aantal jaar geleden een blok uit een Scorpio ingekomen. het gaat om een 2.9 Injectie GLX automaat U9 uit 1993. Het blok hangt er netjes in en dingen als de brandstofpomp zijn ook al omgezet. We zijn nu druk bezig met het plaatsen van de kabelboom.

Het probleem is dat de benzinepomp geen benzine pompt. hij maakt wel geluid, je kunt benzine wel aanzuigen (in ieder geval via 1 van beide aansluitingen) maar het brandstofniveau in de slang blijft gelijk bij inschakelen. er zijn 2 positieve draden die naar de pomp gaan, maar bij maar 1 draad gaat de pomp aan (hij maakt geluid althans) als er spannig op wordt gezet.

Is deze pomp nog te redden, doen wij iets fout of is hij afgeschreven?

Alvast bedankt voor reactie!

fordcamper

Geplaatst door fordcamper (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

draait hij niet verkeerd om???plus min verkeerd gezet???

fordcamper (0), 14 jaar geleden

Robby bedankt, hij draaide inderdaad de verkeerde kant op, we zijn bij het ompolen ook nog drie (zwarte) kabels die met een stekker de pomp ingaan. Wat zou dat kunnen zijn? Zaten zelf te denken aan een crashstop, startonderbreker, of volume meter of aansturing vanaf de computer al hebben we wel een retour leiding. Bedankt alweer!

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

ik denk dat dat voor je meter op het dashbord is,en lampje reserve

fordcamper (0), 14 jaar geleden

We hebben het doorgemeten. Het klopt denken we wel na het doormeten van de kabels. Dashboard was er nog niet aan toe om aangesloten te worden, maar gaat een dezer weken nog wel gebeuren. Dank voor jullie reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.