Ford Scorpio: ford

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Help ik kom er niet uit heb een scorpio gekocht die me helemaal dol maakt ! Met starten slaat hij gewoon aan en na circa 30 sec vallen er 2 cilinders uit.
Heb 2 nieuwe bobines erin gezet 98 euro per stuk andere draadboom, zekeringkast vervangen nieuwe bougies en een andere cpu erin gezet van een zelfde scorpio die wel goed liep, tevens ook het management systeem.
Maar het blijft (klote). wie kan mij hier raad in geven ? B.V.D. voor reaktie.

fordrijdenisklote

Geplaatst door fordrijdenisklote (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

weet je ook wat er uitvalt voordat je alles gaat vernieuwen???krijgt ie geen vonk of geen benzine???geen vacuum lekkage inlaatspruitstuk???

fordrijdenisklote (0), 13 jaar geleden

Ja robbie de dingen die jij opnoemde zijn gecheckt krijgt wel vonk,maar heb zonet van iemand gehoord dat het weleens de lambda sonde kan zijn omdat die twee cilinders voorziet van brandstof, dus als die kapot is dan vallen er twee uit omdat er 2 lambda sondes inzitten dus ga ik dat maar weer eens nakijken en dan hoor je het wel. groet Harry.

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij koude start en eerste warmloopfase wordt het lambda signaal niet gebruikt, zou dus niet van invloed kunnen zijn.

Hoe weet je dat er 2 cilinders uitvallen? en welke zouden dat dan zijn?

De katalysator of een demper zou ook verstopt kunnen zitten, nu is die kat losmaken bij dit type een k** werk dus je zou de leiding bij de egr-klep los kunnen maken zodat er minder druk in de uitlaat onstaat.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.