Ford Ka: ford ka hoog toerental

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hallo kan iemand helpen ka loopt stationeer normaal alleen met schakelen gaat hij niet van toeren af heb gasklep huis al vervangen luchtmassameter vervangen leerlaufventiel vervangen vandaag was hij bij de ford garage die wisten wat het was specialisten stekker gasklephuis moest in kabelboom gesoldeerd worden 150euro betaald maar was het niet jammer maar toch betalen.mvg fritzi

fritzi

Geplaatst door fritzi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Als jij betaald hebt, terug gaan! probleem zit in stekker of in gasklepsensor zelf, is met de tester (ids, datalogger) naar boven te halen.

Suc6

fritzi (0), 12 jaar geleden

Hallo Markus
volgens hun is hier niks uit te lezen, ze boden aan kan 1uur zoeken zijn of 3dagen dan weet je wat het gaat kosten de auto is van mijn neef is student maar daar trekt die ford receptie met zijn houten kop zich niks van aan betalen zul je waardeloze dealer. grt fritzi

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Je kan eens de stekker(driehoekige) van de snelheidssensor op de bak(boven de uitgang van de rechter aandrijfas) eraf halen (stekker zit vanaf de sensor met een draad ergens tegen schutboard aan), en dan kijken of die wel goed terug komt.
Werkt dat nog niet dan heb je een vreemde storing, is het dan over dan heb je echt een probleem in de gasklepsensor en/of stekker daarvan.
Je kan dan besluiten de stekker (van de snelheidssensor) eraf te laten.

Suc6

fritzi (0), 12 jaar geleden

Bedankt Marcus zal dat maandag eens proberen,laat je dan wat weten. grt Fritzi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.