Ford mondeo 2020: Ford mondeo 2020 - afblue storing

Bouwjaar: 2020

Hoi,

Ik kreeg net een melding (zie afbeelding). Ik ben adblue helemaal gaan bijvullen en ze is er nog steeds. Ik kan pas maandag naar de garage bellen en ga er niet meer mee rijden. Maar hebben jullie een idee wat dit kan zijn en of het duur is? Garantie is natuurlijk net verlopen vanaf 22/06.. typisch!

Alvast bedankt!

Kimberley123

Geplaatst door Kimberley123 , lid sinds 3 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Gewoon rijden , kan even duren voordat de melding verdwijnt , auto gaat er niet van stuk.

Kimberley123, 1 maand geleden

Dit lampje brandt ook.. Nog steeds gewoon even de tijd geven?

.

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dat is het motorstoringslampje , dan langs de garage en auto uit laten lezen , liefst dealer of een goede universeel , geen fastfitter.

ford3600, 1 maand geleden

probeer eens de auto 10 min. op contact dan contact uit en weer 10 min. laten staan met portieren op slot kijk eens of dan de melding weg is

Hans4040 PRO, 1 maand geleden

Met alleen resetten los je geen storing op; Laat de auto eerst uitlezen met degelijke (dealer) diagnose apparatuur en aan de hand van gevonden foutmeldingen de zaak repareren en daarna eventueel resetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.