Ford Galaxy: geen werking display km stand en wil niet starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900cc tdi

Krijg geen cijfers op het display km stand en verbruik. Starter draait rond maar motor wil niet aanslaan, juist koppakking vervangen. indien het de computer is waar kan ik deze vinden in de auto. zekeringen zijn ok.
Ford Galaxy 1900tdi 90pk 66 kw Z1 motor. Bedankt Peter.

pevastro

Geplaatst door pevastro (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pevastro (0), 17 jaar geleden

Eureka: Probleem opgelost maar wil het neer schrijven voor de andere.
Tijdens mijn zoekwerk had ik ondervonden dat de antidiesel of nadieselklep op de brandstofpomp niet meer werkte nu was ik opzoek op deze site naar hetzelfde probleem en ergens had ik gelezen dat ze het dachbord gedemonteerd hadden omdat er enkele stekkers een probleem kunnen geven, nu heb ik de stekker van de kilometerteller eruit getrokken en het contact laten opstaan om verder te meten en opeens werkt het display terug en kan normaal starten. Raar.

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Slecht contact stekkerverbindingen.
Had dit nog niet gelezen, maar veel storingen in het dashboard zijn terug te voeren op losseconnectors, slecht contact makende connectors, en of print problemen.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.