Ford Courier: hemelwaterlekkage

Bouwjaar: 2004

hallo, wie kan me helpen?Ik ben in de werkplaats bezig met een ford courier.Deze wagen heeft last van hemelwaterlekkage aan de rechterkant,Na goed nathouden van me parrevan aan de rechterkant, al diverse keren het huis van de pollenfilter opnieuw afgekit plus het afdichtplaatje boven de kachelradiateur.Ik heb zelf het idee dat het water in me kachelhuis terecht komt,als ik me ventilator op stand 4 zet dan lijkt het wel een waterballet in me kachelhuis.Mijn kachelweerstand was al aardig op weg om weg te roesten,nu zit ik te denken om mijn dashbord en kachelhuis maar te demonteren en dan van binnenuit te kijken waar het lekt.wie heeft hier ervaring mee?alvast hartelijk dank!

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Courier? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

huisjes (0), 18 jaar geleden

Als deze auto uitgevoerd is met airco, dan kan het waterafvoerslangetje van de airco dichtzitten, dit komt doordat je intereurfilter eruithaald altijd losse rommel opligt, dit komt dan in kachelsysteem terecht.

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

als het mee zit kun je vanuit de motorruimte in het kachelhuis komen (met airco verdamper verwijderen) mogelijk kun je dan de deelnaad dichtkitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Courier of stel zelf een nieuwe vraag.