Ford Focus Wagon 2017: hoge laadstroom

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: XWDD, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 88

hallo
mijn focus van 2017 blijft maar 15v bijladen .hoelang ik ook rijd .nieuwe accu geplaatst exact dezelfde ook aangemeld en bms gereset
ook werkt mijn start stop niet .eenigste wat ik gedaan heb in januari is via de zekering van de sigaretten aansteker een dashcam aangesloten .

johanraaij

Geplaatst door johanraaij , lid sinds 9 jaar geleden

6 Reacties

Hendrik4290 PRO, 7 maanden geleden

Laadspanning zal je bedoelen.
15 V is niet abnormaal.

    Maar continu 15v .over een rit van 95km - johanraaij, 7 maanden geleden

Theo Sparenburg, 7 maanden geleden

Wel het juiste type accu geplaatst voor een start/stopsysteem?

vr.gr. Theo

    Exact dezelfde en via kenteken . - johanraaij, 7 maanden geleden

Hendrik4290 PRO, 7 maanden geleden

Waarom meet je dat eigenlijk?

johanraaij, 7 maanden geleden

Omdat mijn startstop niet werkt .en heb een volt meter in de aansteker zitten en die heeft hetzelfde aan als de meter die je gebruikt om accu's door te meten . voorheen zakte de Voltage terug naar 13v en bij gas los laten liep hij weer op naar 14.7 volt .dat doet die dus niet meer

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Dynamo al eens gecontroleerd , spanningsregelaar kan defect zijn , verder heeft deze ford in de autoelektronica dacht ik ook nog een regeling zitten die de max spanning afregeld , laat dit bij de dealer eens controleren.

Hendrik4290 PRO, 7 maanden geleden

Ford gebruikt al jaren Smart Charging. Hierdoor kan de spanning oplopen tot ver boven de 15 Volt, zelfs tot 17 Volt kortstondig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Ben je aan het overwegen om een Ford Focus Wagon aan te schaffen? Vraag dan een Kentekencheck (€ 20,-) aan. Twijfel je nog tussen twee of drie auto's, vraag dan aankoopadvies (€ 10,-) van Mijn Autocoach aan.