Ford Focus C-Max: Indicatielamp "open portier" blijft branden+B.verlichting

Bouwjaar: 2000

Hoi, plotseling blijft van m'n focus 1,8 td (stationwagon) de binnenverlichting (voor) branden,alsook het rode lampje op het dashboard("open portier"). Heb alle slotvangers van de portieren gedemonteerd, en stekkers er af gedaan,geen resultaat, de schakelaars op de vangers zijn ook OK (N.C. schakelaars).
Deze auto heeft ook afstandsbediening, als je daarmee de deuren ontgrendeld,dan gaat de binnenverlichting automatisch aan....zou het met de centrale vergrendeling te maken hebben...ik weet het niet meer.. Ik neem aan dat het kofferslot hier niets mee te maken heeft ,aangezien die zijn eigen binnenverlichting heeft ?

Wie heeft dit al meegemaakt, of weet raad

Groetjes Dirk

Derreck

Geplaatst door Derreck (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

772 (0), 18 jaar geleden

Check toch het kofferslot,
het is toch een stationwagen of C-MAX 2000????? wat is het.

Derreck (0), 18 jaar geleden

Het is een Stationwagon hoor, geen c-max. Zal het kofferslot eens nazien, misschien zit het in de bedrading naar het kofferdeksel, vroeger als ik bij FIAT werkte ,was dit nogal eens een probleem.
Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.