Ford Mondeo: interieurverwarming

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8td

de verwrming in mijn wagen werkt zeer onregelmatig. zo nu en dan komt er eens warme lucht uit maar meestal gewoon lauwe lucht als ik dan een bocht durf te nemen (bv een afrit van de autosnelweg) dan komt er alleen nog koude lucht uit.

BaB

Geplaatst door BaB (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dirk2269 (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je het koelwaterpeil al gecontroleerd

BaB (0), 17 jaar geleden

Koelwaterpeil van de wagen is al een even bizar iets als de verwarming. Als ik mijn koelwater vul tot aan het strepje maximum dan spuwt hij er alles na een tijdje uit tot een beetje onder minimum daarna doet hij dat niet meer. de join van de cullasse is nog maar een 4-tal maanden geleden vervangen geweest

dirk2269 (0) PRO, 17 jaar geleden

wat is join van de cullasse nou weer hou het gewoon in begrijpbare taal aub

je5222 (0), 17 jaar geleden

de koppakking vermoed ik. De dichting tss kop en motorblok.
Ziet het water zwart? Is de kleur van de olie zwart of wit?

BaB (0), 17 jaar geleden

de laatste maal dat ik het water heb afgelaten zag het er redelijk vies uit ik zou niet zeggen zwart maar normaal van kleur was het niet. ik heb zeker ook circulatie in mijn koelwatercircuit want als ik kijk in mijn expansie vat dan zie ik het er langs het bovenste darmpje in sputteren of is dat niet normaal. de olie ziet er mooi zwart uit van kleur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.