Ford Ka: koppeling

Bouwjaar: 1999, Motorcode: 1.3

als de koppeling word ingetrapt word de motor niet geheel vrijgegeven.Hij blijft nog net tegen z'n versnelling aanhangen.Ik dacht de dit probleem op te lossen was door het hydro druklager te vervangen omdat deze lek was. Dit heb ik gedaan en de boel ontlucht en ongeveer 10 min op een druk van 2 bar gehouden met als gevolg geen olie verlies meer. platen en drukgroep zagen er goed uit droog en vetvrij.
Wat kan er nu nog aan mankeren?
m.v.g. peter

peter08

Geplaatst door peter08 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je de koppeling intrapt, zit er in het begin dan een loze ruimte voordat je weerstand voelt? zo ja, dan zit er toch nog lucht in.
Eventueel onluchten met drukketel van onderaf. Anders nogmaals van bovenaf maar dan met max 1bar druk.

Heb je de drukgroep verwijderd en gekeken of er geen breuk in diafragma zit? gaat de plaat wel soepel over de ingaande as heen?

Suc6

peter08 (0), 15 jaar geleden

drukgroep is goed. laten controleren in de garage.Maar ofhij soepel over de ingaande as gaat weet ik niet.Is er een mogelijkheid om dit te controleren door zonder de bak eraf te halen?
alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.