Ford Focus: krakend geluid bij lage snelheid

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 tddi

Mijn auto maakt een krakend geluid bij lage snelheid, dit geluid komt van de voorkant. ik heb al nieuwe remschijven en blokken( voor) laten monteren daar ligt het niet aan. dit krakend geluid is begonnen op het moment dat ik er nieuwe banden op heb laten zetten. als ik afrem wordt het geluid wel erger. als ik niet rem en ik laat hem uitrijden dan hoor ik het ook.
wie kan mij helpen, ik tast in het duister?

marcoo

Geplaatst door marcoo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

rubbers van ophanging controleren
fuseekogels
zitten je wielen wel goed vast
(bandjes wissel bij landelijk banden man) met lucht vastzetten en los lopen
stabalisator

Doktor (0) PRO, 17 jaar geleden

haal de wieldoppen er eens vanaf en rijd dan zonder.

ik heb al bij meerde auto's meegemaakt dat er banden met zogenaamde "velgrand protector" (een verdikking op de buitenzijde van de band bij de rand van de velg) op zitten die tegen de wieldoppen kraken.

suc6

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

daar heeft markus wel enigzins gelijk aan.....zelf al eens meegemaakt dat er steeds wieldoppen verdwenen....deze velgrandbeschermer drukte mooi de dopjes der af bij het bochtenwerk..

marcoo (0), 17 jaar geleden

Ik ben terug gegaan naar de garage waar ik de wielen heb laten verwisselen, die vertelde mij dat de remschijven niet goed waren( 5 maanden geleden nieuwe schijven en blokken bij een andere garage laten zetten). die vertelde mij dat ik terug moest gaan, omdat ik garantie zou hebben. Ik naar de garage en die vertelde mij dat er misschien een remcilinder kapot zou kunnen zijn. Ik weet niet wat het is?
Ik heb er toen nieuwe banden op laten zetten en toen is mij auto gaan kraken,bij lage snelheden en bij het remmen. is het niet zo als je remcilinder kapot is dat hij moet blokkeren????
Wie weet wat het is

Postie (0) PRO, 17 jaar geleden

wielen wel vast gezet?

marcoo (0), 17 jaar geleden

IK heb mijn wielen vandaag eraf gehaald, de remblokken en schijven leken mij nog in orde. Ik heb de wielen er weer opgedaan, maar het probleem blijft!!!!!!

cabrioman (0), 17 jaar geleden

ik wil mijn ervaring eens vertellen de kans is eerder klein denk ik maarja Ik had ook problemen met een krakende escort en wat bleek na lang zoeken? Mijn uitlaat bewoog in de klem en dat gaf een "krakend" geluid .Klem eraf nieuw tussenstukje en twas gedaan Prijs 4 euro

yakup (0), 17 jaar geleden

hallo
Had zelfde probleem denk ik want mijn auto maakte echt krakend geluid .Vandaag naar dealer geweest en ze hebben het stubilisator stang vervangen en geen geluid meer.

Postie (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je het wiel er nu eens af haalt en dan zie je een stangetje lopen van de veerpoot naar de stabilisatorstang, een stangetje met 2 kogels van ongeveer 30cm lang.
Zet hier voorzichtig een tang op en beweeg het eens heen en weer, miscchien dat een kogeltje dat lawaai maakt,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.