Ford focus 1800 diesel: lampje accu ,abs en handrem branden

Bouwjaar: 2001

na vervanging van alternator, branden lampjes accu, abs en handrem(remolie) op intrumentenpaneel af en toe. Heb al de massa s op carrosserie opgekuist, en ook de draad onder intercooler is niet beschadigd(kan wel eens doorwrijven). Wat denken jullie?

fordis

Geplaatst door fordis (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

dirk2269 (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is een alternator

dirk2269 (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is een alternator

Richard9663 (0), 18 jaar geleden

Alternator=Dynamo, zit alle bedrading op de dynamo en accu goed vast?

fordis (0) PRO, 18 jaar geleden

ja, alle bedrading is gecontoleerd en ik heb ook de stekkers gecontoleerd

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Haal de stekker(s) eens van de dynamo en kijk eens of ze dan nog branden. Lampen maken massa via dynamo en gaan uit als de dynamo spanning opwekt. Evt. spanning op draad zetten (lampje) dynamozijde en kijken of lampen dan wel uit gaan.

fordis (0) PRO, 18 jaar geleden

we hebben het gevonden, toen de client na enige tijd terug binnenkwam dat het lampje opnieuw brandde,zijn we eens naar de dealer geweest en hebben er de wds aangesloten terwijl et lampje brandde, die zag dmv scoopbeeld een plotselinge spanningsdaling (ong 7v) terwijl dit niet op te merken was door de mulimeter . En zo zijn we gaan zoeken en hebben er dan een massadraad bijgeplaatst tussen de - pool batt. en de massa op de motor. Nochtans startte deze zonder probleem!Bedankt voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.