Ford Mondeo: mondeo 1,8 1998 start niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 zetec

heb de auto neergezet, in de middag probeerde ik hem te starten maar doet niks meer.. motor draait rond, bougie's vonken maar hij springt niet aan.
wie kan mij helpen..

eric1977

Geplaatst door eric1977 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

benzine pomp heeft geen opbrengst hoor je de pomp draaien bij contact aan, pomp zit onder de achterbank deksel demonteren en geef er eens een klap op, of geef met een rubber hamer eens een flinke tik tegen de onderzijde van de brandstof tank

eric1977 (0), 12 jaar geleden

[quote=jan5047]benzine pomp heeft geen opbrengst hoor je de pomp draaien bij contact aan, pomp zit onder de achterbank deksel demonteren en geef er eens een klap op, of geef met een rubber hamer eens een flinke tik tegen de onderzijde van de brandstof tank[/quote]
als ik de sleutel omdraai zodat ie op contakt staat hoor ik de pomp even draaien, ik weet dat ik door induwen van de gas/benzine knop tijdens starten ik hem dwing om op gas te starten, en zelfs dat doet ie niet..
waar kan het nog meer aan liggen.. heb zoals gezegd de bougies er al af gehad, zijn schoon en vonken..(eerste 3 getest, 4de niet), de accu is nu leeg en hij springt ook niet aan met startkabels.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

krijg je wel benzine aan de voorzijde (benzine niet op) zou de eerste niet wezen

eric1977 (0), 12 jaar geleden

nee benzine is zeker niet op,, vorige week nog getankt.. ook al is het niet veel geweest, maar we rijden continue op gas
ben inmiddels weer een dag verder,, probleem nog steeds niet ontdekt... wie kan me helpen?

eric1977 (0), 12 jaar geleden

ben erachter wat het is,, benzine pomp of kapot of vervuild,, wie kan mij zeggen hoe ik dat ding eruit krijg, heb gekeken en geprobeerd, maar lukt niet echt.

fordmannetje (0) PRO, 12 jaar geleden

brandstoftank moet er onderuit

eric1977 (0), 12 jaar geleden

ik kom er van binnen uit gewoon aan,, maar weet niet of er trucje bij zit om deze eruit te halen.. soort draaischijf

amadeus (0), 12 jaar geleden

Geef die pomp eens rechtstreek spanning.................

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.