Ford Fiesta 2008: motor draait slecht bij starten

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 50

Beste,

De wagen had een probleem bij het rijden schokte regelmatig bij het optrekken. Groot onderhoud gehad ( filter en gloeibougies vervangen). foutcodes gewist. Auto had geen schokken meer bij optrekken dan 2 weken later bij het starten auto draai slecht precies op 3 cilinders en problemen terug bij optrekken. auto uitgelezen geen foutcodes. alles nog een gerest. wagen start normaal, auto rijd normaal. nu probleem terug gekomen auto starten precies als een tractor draaien en dan rijden na 1 minuut en auto rijd normaal. bij gas geven wel lichte zwarte rook. (luchtmassa meter?, injector dat lekt?, nokkenas of krukas sensor?, motorvoorverwarming? Relais voorverwarming? ) Als Ier iemand mij hiermee kan helpen.

Grts, Steven

Steven_3

Geplaatst door Steven_3 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Uitlezen met betere uitleesapparatuur , of is hij uitgelezen bij de dealer , lijkt op terug lopen van brandstof of een te lage brandstofdruk , sensoren zijn bij het uitlezen gecontroleerd op de juiste waarden ?

Steven_3 (0), 2 jaar geleden

Dan zal ik het uitlezen met een ander toestel. Maar de auto heeft het alleen in de morgend. Hij mag deze hele dag stil staan en dan start hij normaal. Zou dit ook kunnen met het gloeisysteem?

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Alles is mogelijk, goed uit lezen met de juiste apparatuur op het moment dat hij koud is , want dan is de storing er.

Steven_3 (0), 2 jaar geleden

Motor draait nog steeds slecht bij koude motor en bij gas geven veel zwarte rook en meer verbruik. Timing van het injectie wel buiten waarde, en cylinder 4 ook beetje afwijken dan andere 3

check

Beste antwoord, geplaatst door Steven_3 (0), 2 jaar geleden

Retourleiding van de injector had een barst, nieuw darmpje gestoken en probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.