Ford Focus 2014: Motor gaat niet uit

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1000

'S morgens wil ik mijn focus uitzetten, maar de motor blijft draaien. De sleutel is uit het contact slot. Sleutel er weer in en na wat rommelen gaat hij uit.
'S middags wil ik starten....accu leeg. Over starten met kabels lukt niet. Anwb er bij en na 15 minuten loopt hij. ( niets speciaals gedaan) Thuis gekomen wil de motor weer niet uit. Bij garage neer gezet en op koppeling af laten slaan. Accu is goed. Computer gedemonteerd en getest, geen probleem gevonden. Heeft iemand dit meegemaakt, en / of de oplossing hier voor. Alvast bedankt. Groeten Ruud

Ruud.

Geplaatst door Ruud. (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 3 jaar geleden

Lijkt verdacht veel op een defect contactslot.

    Audidriver73 dank voor je reactie. - Ruud. (0), 3 jaar geleden

Ruud. (0), 3 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Er is water vanaf de paravanafwatering op de zekering/ connectorkast gekomen. Hierdoor is een connector gaan oxideren. Ik heb het probleem gevonden via de site van autobedrijf wout bouman en dit doorgespeeld naar mijn garage. Ik blij, en zij wat geleerd..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.