Ford Fiesta: onregelmatig stationair en motor start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1399, Vermogen (kw): 50

Beste Lezers,

sinds twee dagen loopt de auto onregelmatig in stationair, zowel met warme als koude motor. Dit houdt in dat het toerental schommelt tussen ongeveer 900 en 1200 toeren en de auto mee trilt. Op snelheid heb ik verder niets vreemds gemerkt. Sinds gisteravond wil de motor niet meer starten.

In augustus (190.000km-194.000km) is naar aanleiding van een ander probleem het brandstoffilter en de brandstofslangen vervangen (uiteindelijke probleem bleek een kabelbreuk naar een sensor (nokkenas/krukas... een van die twee)). In september is de accu vervangen. Eind november heeft de auto zijn periodieke grote onderhoudsbeurt gehad (202.000km). Huidige km stand is 206.500.

Vanmorgen even allereerst alle vloeistofniveaus gecontroleerd en gekeken of ik op het oog beschadigingen of lekken kon ontdekken. Ik heb hierbij niets vreemds gezien.

Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

xanxion88

Geplaatst door xanxion88 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.