Ford TRANSIT 280M DC LR 115DPF 4.36: P242F en P2463

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: SRFB, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 85

Deze foutcodes P242F en P2463 zijn niet te wissen. Roetfilter is een half jaar geleden vervangen en vermoeden is dat de waardes toen niet zijn gereset.

Is er een mogelijkheid om dit te resetten of is dit uitsluitend voorbehouden aan de Ford dealer? (auto staat in noodloop).

Robbie Jensema

Geplaatst door Robbie Jensema (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pievo86 (0) PRO, 6 jaar geleden

bij een bosch kts uitleeskast is er een mogelijkheid om dit terug te zetten eerst uitlezen en dan bij de regel aanpassingen staat ook dat je de roetfilter waarden kunt resetten er komt te staan dat je wel het roetfilter moet hebben vervangen maar dit hoeft in dit geval niet misschien dat er meerdere uitlees apparatuur is waarmee je dit kunt doen

Robbie Jensema (0) PRO, 6 jaar geleden

beetje laat, sorry daarvoor. We hebben hem uiteindelijk bij een specialist laten resetten en dat is gelukt. De Ford dealer kon oins er helaas niet bij helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.