Ford Transit: Resetten servicelampje

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDCI

Het service-olie lampje brandt en zou normaal gesproken met de hand gereset moeten kunnen worden. Echter daar reageert deze auto niet op, en met onze Snap-on scanner ook geen resultaat. Wie heeft dit eerder meegemaakt?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hb4246 (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe je het lampje moet uit zetten staat lettelijk in het instrucktieboekje van de auto de uit m'n hooft weet ik het zo niet.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Dat klopt Hans, maar het probleem is niet zozeer hoe het zou moeten, maar dat het resetten niet lukt op de manier die is beschreven in het boekje........En ook niet met de Snap-on scanner.

yoshi (0) PRO, 17 jaar geleden

Het resetten van het lampje gaat als volgt: Contact stand 0, dan rempedaal en gaspedaal intrappen en contact in stand 2 zetten. Na een 10-tal seconden gaat het lampje knipperen en laat je gas- en rempedaal los.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Stom! De mensen hadden een aanhanger met verkeerd aangesloten verlichting, waardoor de remlichtzekering stuk was gegaan. Wij maar resetten.. En nu vandaag weer een afspraak om het lampje te resetten kwamen we er achter dat de remlichten niet brandden. Nieuwe zekering en resetten gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.