Ford Transit: rookt bij gas geven en bij geluid binnen??

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

hoi allemaal, Wij hebben hier een transit die wanneer de turbo inslaat lijkt het of hij blaast door de ventilatie . maar gevoeld komt niks door en staat ook niet in verbinding met de turbo. als de turbo in komt gaat deze ook flink zwart roken. de turbo is vervangen en de egr-klep ook. heeft iemand nog een idee hoe dit kan en hoe dit op te lossen.

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Postie (0) PRO, 13 jaar geleden

Turboslang gescheurd misscjhien??
Heb je wel vermogen genoeg?

apalracer (0) PRO, 13 jaar geleden

wanneer ik proefrij gaat ie als een speer er vandoor. slangen bekeken maar zo niks kunnen vinden. mischien over het hoofd gezien. of komt alleen zichtbaar bij vermogen vragen?

apalracer (0) PRO, 13 jaar geleden

heb vandaag nog eens zelf goed gekeken en zat een klein scheurtje in een slang van de intercooler net onder een slangklem. hebben een nieuwe besteld van de week er op zetten. denk dat het dan opgelost moet zijn.


mvgr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.